energioptimering

Energioptimering sparer penge

Energioptimering

Spar penge på elregningen med energioptimering

Energioptimering er et begreb, det er vigtigt at kende til, hvis du ønsker at tage handling på klimafronten i din private bolig – eller for den sags skyld i de erhvervslokaler, du eller din virksomhed arbejder i til dagligt. Begrebet dækker over de tiltag, du kan gøre for at spare mest muligt på energiforbruget i din bolig uden at lide nogen former for afsavn. Energioptimering af hjemmet er ikke blot en miljøvenlig måde at leve på; det har også en del andre fordele, som du kommer til at nyde godt af. Du sparer penge på elregningen og er samtidig med til at bidrage til en lysere fremtid. Hos LUX-EL kan vi hjælpe dig med de tiltag inden for energioptimering, der hører til el-området.


Hvad kan du konkret gøre?

For at få det optimale ud af dit elforbrug tilbyder vi at installere en intelligent elinstallation. Den tænker for sig selv og tager de beslutninger, som du eller din elektriker har sat den op til, baseret på den information, systemet får fra forskellige følere og sensorer, som er installeret rundt omkring i dit hjem. Det kan lyde kompliceret, men vi er med dig hele vejen.


I samarbejde vælger vi de ”regler”, systemet skal forholde sig til. Det kan være, at strygejernet automatisk slukker, når du forlader rummet. Her er effekten åbenlys på flere planer – du sparer selvfølgelig unødig strøm, men du sikrer også, at der ikke sker en ulykke, i tilfælde af at du skulle glemme at slukke strygejernet selv.


Selvsamme funktion kan integreres for alle andre strømslugende elementer i din bolig – både lyskilder og elektriske apparater. Så behøver du ikke længere at bekymre dig om, hvorvidt du eller familiens øvrige medlemmer har fået slukket for alt, når I tager hjemmefra.


Omvendt kan det også være, at der er noget lys, du bevidst ønsker at have tændt, når du ikke er hjemme. Det kan for eksempel være, at du ønsker at tænde lyset i udvalgte rum for ikke at skilte med, at der ikke er nogen hjemme i boligen. I et sådant tilfælde kan du spare el ved, at dine udvalgte lyskilder først tænder, når mørket falder på. Alle sådanne ting kan også tænkes ind i hele systemet relateret til energioptimering.

Energioptimering for både private og erhverv

Om du er privat boligejer eller har en virksomhed, så er energioptimering en god investering. Med den rette rådgivning og en professionel elektriker får du et miljørigtigt, energibesparende indemiljø, som holder i rigtig mange år. Dermed er det ikke for meget sagt, at din investering betaler sig tilbage, når du investerer i energioptimering til din bolig eller dine erhvervslokaler.


Får du hen ad vejen brug for at få koblet flere elektriske installationer på systemet, kommer vi naturligvis og gør det for dig. Vi er specialister i energioptimering af alle slags bygninger, og du får altid relevant, kompetent sparring.


Vi brænder for at gøre en forskel og går gerne langt for at imødekomme vores kunders ønsker. Vil du gerne vide mere om energioptimering, eller skal vi komme ud at se på din nuværende løsning, så ring til os på 2212 8362.


Energioptimering


Har du flere spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os

Tekniq installationsbranchen

Cookie politik