LOXONE SMART HOME


Loxone Smart Home tænker ligesom dig. Det kender til dine behov og udfører kommandoer, som er tilpasset både vejret, din tilstedeværelse og din livsstil. Loxone Smart Home har den absolut højeste IQ i forhold til andre smart homes på markedet, og derfor er du sikret et system, der håndterer tusindvis af kommandoer hvert år, og som giver dig mere tid til at nyde de fantastiske ting i livet.

RING PÅ 22 12 83 62

Hvad er et smart home?

Der findes mange forskellige definitioner på et smart home, og med de mange forskellige produkter på markedet, kan det være svært at danne sig et overblik. Med et smart home fra Loxone undgår du komplicerede kontrolpaneller og funktioner, da dets høje IQ gør, den nemt forstår og omsætter tusindvis af kommandoer fra dig og din familie året rundt.

Den kontrollerer rumtemperaturer, belysning og meget mere – helt af sig selv. Det giver dig mere tid til samvær med familie og venner eller bare alene tid på sofaen. Med et Loxone Smart Home er der kort sagt tale om et ”smart hjem” i bogstavelig forstand.


Oplev belysning med wow-faktor

Lys har evnen til at forandre rum og stemninger, og med lys hvor der er kræset for design og funktionalitet, får du mulighed for at skabe flotte kontraster i dit hjem. Loxone giver dig nemlig mulighed for at vælge imellem en række nuancer, som du kan kombinere på tværs af lyskilder og niveauer for at skabe forskellige stemninger i dit hjem.

Oplev lysets kraft og udforsk de mange muligheder, som et Loxone Smart Home tilbyder. Det bliver faktisk ikke nemmere at skabe præcis dén stemning, du ønsker i dit hjem.

Sikkerhed for både dig og din familie

Med et Loxone Smart Home kan I føle jer sikre døgnet rundt – selv mens I ligger og sover. Det sørger nemlig for at advare jer, hvis der pludselig skulle komme uønskede gæster og sætter ligeledes alarmen i gang i tilfælde af en nødsituation.

Dit Loxone Smart Home advarer dig mod farer som ild, røg og utætte vandrør, og med sit intelligente lys guider den jer sikkert væk i mørket.

Opnå altid den rigtige temperatur

Med et Loxone Smart Home er der altid en behagelig temperatur, og ligeledes kan du indstille temperaturen særskilt i de enkelte rum. Det betyder, at hvis du godt kan lide et ekstra lunt badeværelse om morgenen og et køligt soveværelse om aftenen, vil din Loxone Smart Home automatisk klare det for dig.

Efter en kort indlæringsperiode vil dit Loxone Smart Home kende de nøjagtige temperaturbehov i hvert rum og reagere derefter. Når du er væk hjemmefra, sparer du energi og varme, fordi dit Loxone Smart Home automatisk nedjusterer temperaturen.

Fantastisk lydkvalitet og design

Multi room audio giver dig mulighed for at lytte til musik i flere forskellige rum i dit hjem, og musikken vil ligeledes følge dig efterhånden, som du bevæger dig fra ét rum over i et andet.

Et kraftigt lydsystem behøver ikke være forstyrrende i indretningen – tværtimod. Med Loxone Smart Home får du et multi room audio system i et elegant design med højtalere, der naturligt glider ind i indretningen, således du kan nyde fantastisk lyd uden at skulle se på et stort, klodset lydsystem.

Smart styring

Måske har du lagt de små poder i seng… Og derfor er det tid til at slå sig ned i sofaen med Netflix på skærmen og take away pizza. Med et Loxone Smart Home kan du indstille din dørklokke til at være lydløs, således de små ikke bliver vækket af dørklokken, når pizzaen ankommer.

I stedet for en forstyrrende dørklokke vil lysene i stuen begynde at blinke, således du ved, der er nogen ved døren. Med Loxone Intercom kan du også altid se, hvem der står ved døren, og du kan ovenikøbet tale til dem gennem systemet. Du er både sikret et skarpt billede og en eminent lydkvalitet med Loxone Intercom

Kontakt os

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne med et Loxone Home Smart system, eller har du brug for rådgivning i forhold til, hvilke løsningsmuligheder der findes, er du velkommen til at kontakte os på +45 22 12 83 62 eller cjr@lux-el.dk.


Vores kompetente medarbejdere står klar til at hjælpe og vejlede dig, således I i fællesskab kan finde den bedst mulige løsning for dig.


Du er sikret effektiv og personlig service, når du samarbejder med os. Vi har erfaring med en lang række forskellige typer opgaver, og vi løser både standardopgaver samt mere unikke elinstallationer.

.

Når du samarbejder med os, lægger vi stor vægt på sparringsprocessen, hvor vi i samspil med dig afdækker, hvordan den ideelle løsning skal se ud. Vi får et bedre indblik i, hvilke ønsker og behov du har, og ligeledes opnår du et indblik i, hvilke løsninger der findes.


Vi mener, at sparringsprocessen er vigtig for et godt slutresultat, og derfor vægter vi processen højt. Kompetent vejledning og skræddersyede løsninger er et kernelement i vores arbejde, da vi ønsker, du får et resultat, der lever op til dine forventninger.


Når du vælger Lux-El er du altså både sikret kvalitetsarbejde og skræddersyede løsninger foruden en god kundeoplevelse igennem imødekommende og kompetent service.


Tekniq installationsbranchen

Cookie politik