om os

LUX-EL er elektriker & el-installatør

Om os

Vi kan hjælpe dig med dit el-projekt

Hos LUX-EL sætter vi dine behov i første række. Vi gør meget ud af at give dig en god oplevelse, når du har brug for en elektriker. Vi giver dig den rådgivning, du har behov for, når du skal have lavet en el-opgave. Det kan være store som små opgaver, hvor vi står klar med fagligt funderet sparring og kvalificeret rådgivning. Vi hjælper dig med at komme frem til den helt rette elektriske løsning, der passer til dig og dine præferencer.


Vi er specialiserede i langt de fleste el-projekter. Vi kan derfor hjælpe dig med mange forskellige opgaver, der kan strække sig fra projektering af nybyggeri eller ombygning til udskiftning af eksisterende belysning og stikkontakter. Uanset projektets størrelse kan vi hjælpe dig med den rette rådgivning og udføre opgaven for dig.


En samarbejdspartner, du kan stole på

Vi tror på filosofien om, at samarbejde er vejen frem. Hos LUX-EL fokuserer vi på at løse dine udfordringer, så du får den bedst mulige løsning. Vi mener, at den gode dialog er grundstenen til et rigtig godt resultat, hvor alle er tilfredse. Det indebærer, at vi lytter til dine tanker og behov. Samtidig kommer vi med rådgivning og sparring til, hvordan dit projekt kan løses på bedste vis.


Når du benytter LUX-EL til at løse dine elektriske udfordringer, er du sikker på at møde en dedikeret elinstallatør, der tager dine behov seriøst, uanset omfanget af opgaven.

Vi hjælper både private og virksomheder

Uanset om du som privatperson har brug for en elektriker til at lave elinstallationer til dit nye køkken, eller du som virksomhed har brug for en elektriker til at fikse noget ekstra belysning, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder vores service til både private og virksomheder. Du vil blive mødt af en personlig tilgang til opgaven, uanset om du kontakter os som privatperson eller virksomhed. Det, mener vi, er med til at give en bedre relation, der sikrer en god løsning for alle parter. Vi tror på langsigtede relationer, hvor vi fortsat kan hjælpe dig eller jer med de pågældende elektriske udfordringer, I måtte have.


Om LUX EL


Ønsker du en uforpligtende snak om dine el-behov, kan du kontakte os på 2212 8362 eller på mail ved at klikke her

Medarbejdere

 

Navn
Chris Jacek Rasmussen
Billede
Medarbejder-18

RING 2212 8362

Navn
Mikkel Frederiksen
Billede
Medarbejder-17

RING 2649 8362

Navn
Thomas Bang Haaning
Billede
Medarbejder-07

RING 2572 8362

Navn
Mads Bolding
Billede
Medarbejder-10

RING 2879 8362

Navn
Mathias Bo Kristensen
Billede
Medarbejder-09

RING 2763 8362

Navn
Hans Aagard Nielsen
Billede
Medarbejder-02

RING 6021 8362

Navn
Dennis Geertsen
Billede
Medarbejder-14

RING 2710 8362

Navn
Simon Mikkelsen
Billede
Medarbejder-05

RING 2212 8362

Navn
Lars Gramstrup
Billede
Medarbejder-13

RING 2212 8362

Tekniq installationsbranchen

Cookie politik