test

ydelser

Vi tilbyder følgende ydelser

Ydelser

Vores ydelser

Har du brug for at få gennemgået dine nuværende installationer, eller har du en anden opgave, som kræver en veluddannet, kompetent elektriker? Hos LUX-EL får du altid kvalificeret rådgivning og dygtigt udført håndværk, som holder i mange år.


Læs mere om:

El-installation

> El-projektering

> El-rådgivning

> Energioptimering


Bred palette af kompetencer

LUX-EL arbejder med alle former for bygningsinstallationer. Overordnet set hører vores ydelser under områderne e-installation, el-projektering, el-rådgivning, intelligent installation og energioptimering. Klik dig ind på de forskellige områder her på siden og lær mere. Vi er din oplagte samarbejdspartner, hvad enten du er i gang med et nybyggeri, en til- eller ombygning af en eksisterende bygning eller måske en renovering af en ældre ejendom. El-arbejdet er et af de områder, som kræver en uddannet fagmand. Faktisk skal el-arbejde udføres af en fagligt kompetent, uddannet elektriker for at få blåstempling fra myndighederne. Få LUX-EL til at hjælpe dig med alle elektriske installationer i din bolig.

Hvem arbejder vi sammen med?

Hvem arbejder vi sammen med?

Alt efter opgaven samarbejder vi med enten bygherrer, rådgivere, arkitekter eller andre håndværkere. Samarbejde på tværs af faglighederne er vigtigt, så opgaverne udført af den ene part i sidste ende spiller perfekt sammen med de øvrige dele af dit byggeri. Uanset opgaven får du altid reel og seriøs rådgivning i forbindelse med løsningen af dine elinstallationer – det er en kerneværdi for os.


Vi har gode erfaringer med at samarbejde med både arkitekter og rådgivere omkring specifikke løsninger, samt at løse opgaver for andre håndværkere eller bygherrer. Uanset størrelsen på opgaven, går vi til den med faglig stolthed og et ønske om at udføre et stykke godt håndværk.

 Kontakt os på 2212 8362 og hør nærmere. Sammen finder vi en god løsning.


Ydelser

Tekniq installationsbranchen

Cookie politik