el-projektering

LUX-EL udfører el-projektering

El-projektering

El-projektering – vi kan hjælpe dig

Når det handler om større projekter, bliver et begreb som el-projektering relevant. Et projekt skal altid tilrettelægges fra A til Z, så selve løsningen kommer til at fremstå som en helhed. LUX-EL kommer i denne sammenhæng ind som både rådgiver og projektplanlægger. Når vi lægger vores navn til el-projektering, udformer vi et el-projekt, som vi på alle planer kan stå inde for. Dermed får du en garanti for, at der ikke er en finger at sætte på det udførte stykke arbejde.


Hvad er el-projektering?

Ganske kort kan det siges, at el-projektering består i en grundig analyse af, hvilke el-behov der er til stede eller kan opstå i en given sammenhæng og så en tilrettelæggelse af et projekt, der imødekommer alle disse behov. Skal du i gang med at renovere, bygge eller ombygge kontorfaciliteter eller lagerplads, får du brug for indsigt i både forbrug og hvilke løsninger, du skal bruge. I den forbindelse tager vi os meget gerne af el-projekteringen, altså af selve analysen af behov og udpegningen af de produkter, der vil føre til det bedste resultat. Vi håndterer hele processen fra start til slut. Når du har fortalt os, hvilket slutresultat du ønsker, behøver du ikke at tænke på mere – vi skal nok sørge for at komme i mål med dit projekt.


Fuld dimensionering af belysning på større projekter i overensstemmelse med lovgivning

Projekter skal planlægges og tilrettelægges ordentligt, så resultatet i sidste ende emmer af kvalitet. På større projekter samarbejder vi ofte med både bygherrer og arkitekter, så alle delene af det færdige stykke arbejde går op i en højere enhed. I forbindelse med nogle projekter er der særlige lovgivningsmæssige ting at forholde sig til, og i den forbindelse er det vigtigt at have fagpersoner ind over. I erhvervssammenhænge er der for eksempel visse regler og retningslinjer for, at der skal være en vis mængde belysning i bestemte bygninger. I sådanne sammenhænge er vi erfarne i at stå for fuld dimensionering af belysning i overensstemmelse med gældende krav. Uanset hvilket projekt, du står med, kan vi stå for el-projektering.


I disse tilfælde kan du få brug for el-projektering

Uanset om du har brug for at få klarlagt det fremtidige forbrug i forbindelse med en ny el-løsning eller har brug for at få lavet styklister til et større entreprisetilbud, så er LUX-EL den rigtige at kontakte. Vi er nemlig kompetente og erfarne i el-projektering af såvel større som mindre projekter. Du vil opleve at få en stor garanti og sikkerhed i, at vi kommer ind over hele processen med el-projektering. Det er nemlig åbenlyst, at vi ønsker at vise, hvad vi kan, og at vi kun ønsker at skabe det bedste projekt.


Indendørs og udendørs

Uanset om du er inde eller ude, har du brug for en solid el-løsning, som matcher dine behov. Du kan trygt kontakte LUX-EL for mere information i forbindelse med elektrikeropgaverne, om det så er indendørs eller udendørs.


Du kan se eksempler på nogle af de opgaver, vi allerede har løst for meget tilfredse kunder lige her. LUX-EL udfører el-projektering i Aarhus, Hørning og Skanderborg og også gerne endnu flere steder – tag fat på os, og lad os se, hvad vi sammen kan finde frem til.


El-projektering


Kontakt mig allerede i dag på 2212 8362, så finder vi den rigtige løsning sammen. 

Tekniq installationsbranchen

Cookie politik