el-installation

Ingen bygning uden el-installation

El-installation

El-installation – vi er din sparringspartner

Har du brug for at få gennemgået dine nuværende installationer, eller har du en anden opgave, som kræver en veluddannet, kompetent elektriker? El-arbejdet er et af de områder, som kræver en fagligt kompetent, uddannet elektriker for at få blåstempling fra myndighederne. Så få LUX-EL til at hjælpe dig med at få styr på elektriciteten i din bygning. Hos os får du altid kvalificeret rådgivning og dygtigt udført håndværk, som holder i mange år. Vi har en bred palette af kompetencer inden for el-arbejde og kan således hjælpe dig med din næste el-installation – nærmest uanset hvad din konkrete opgave består i. Sammen taler vi dine behov og ønsker igennem og finder frem til den bedste løsning for dig.


Vores kompetencer inden for el-installation

Vi arbejder med alle former for el-installationer i bygninger, hvad enten du er i gang med et nybyggeri, en til- eller ombygning af eksisterende bygninger eller måske en renovering af en ældre ejendom. Uanset hvad, tager vi udgangspunkt i netop dit projekt og det sted, hvor du er i dit projekt. Vores erfaring er både bred og mangeårig, og har du lyst til at vide lidt mere om, hvem vi blandt andet har udført projekter for, så klik ind for at se vores referencer. Vi har en lang række af projekter af stor alsidighed bag os, og vi kan praktisk taget påtage os opgaven om enhver tænkelig type el-installation. Har du et helt unikt behov, står vi også meget gerne til rådighed med en skræddersyet løsning til netop dig.


Fejlfinding når der er noget, der ikke fungerer

Er der noget galt, skal fejlen findes, så den kan blive løst med den rette ændring eller el-installation. Har du brug for assistance i forbindelse med fejlfinding, kan du trygt kontakte os. Vi har kompetencerne til at undersøge hele det elektriske system og finde frem til fejlene. Herefter løser vi dem i overensstemmelse med dine ønsker og i samarbejde med dig. Vi tilbyder døgnservice til alle kunder, så du altid kan få hjælp, hvis uheldet er ude uanset omstændighederne og uanset tidspunktet på døgnet.

Døgnservice

LUX-EL tilbyder døgnservice til alle kunder, så du altid kan få hjælp, hvis uheldet er ude. Kontakt os på 2212 8362.


Vores samarbejdspartnere

Alt efter opgaven samarbejder vi med enten bygherrer, rådgivere, arkitekter eller andre håndværkere. Hos os får du altid reel og seriøs rådgivning i forbindelse med løsningen af dine elinstallationer, så du får den løsning, du har behov for. De bedste projekter opstår ofte i et samarbejde, der går på tværs af de forskellige håndværksmæssige faggrupper, hvor den ene kender den andens mål. Når sådanne projekter skabes, og el-installation således blot er en brik i det store billede, er resultatet et fuldendt projekt, hvor alt går op i en højere enhed.


Vi har gode erfaringer med at samarbejde med både arkitekter og rådgivere omkring specifikke løsninger samt at løse opgaver for andre håndværkere eller bygherrer uanset størrelsen på opgaven. Det er altid spændende at arbejde tværfagligt med gensidig inspiration til følge.


Kontakt os på 2212 8362 og fortæl os om dit projekt. Vi finder sammen en god løsning.


El-installation

Tekniq installationsbranchen

Cookie politik