referencer

Klik på en af vores kunde referencer

Referencer

Når du skal finde en elektriker, vil du sandsynligvis foretrække en erfaren elektriker, der ved, hvad han laver. Hvis du prioriterer erfaring højt, er LUX-EL det helt rigtige valg for dig, når du har behov for en elektriker. Vi har flere gode referencer fra tidligere kunder, der har været yderst tilfredse med det arbejde, vi har udført for dem.


LUX-EL – når du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten

Hos LUX-EL vægter vi kvaliteten af de arbejdsopgaver, vi udfører, højt. Vi vil gerne give vores kunder den bedst mulige oplevelse og et resultat, der lever op til deres forventninger. El er ikke noget, man skal spøge med, og det kræver derfor stor erfaring og kendskab til faget at skabe det bedste resultat. Dette gælder alle projekter – små som store.

Hos LUX-EL har vi en masse viden og erfaring med i rygsækken, når vi kommer ud til dig. Det gør os i stand til at klare forskellige former for el-projekter. Vi har arbejdet med el i mange år, og vi har derfor helt styr på, hvordan vi kan yde dig den bedst mulige service.


Vores referencer fra tilfredse kunder

Når vores kunder er glade, er vi glade. Kundernes tilfredshed er noget, vi gør meget ud af. Vi har en lang række af kunder, der har været yderst tilfredse med det, vi har lavet for dem. Kundernes gode oplevelser har resulteret i flere gode referencer, som vi er meget stolte og beærede over at have fået. Dem vil vi gerne dele med dig. Her på siden får du et indblik i, hvem nogle af vores tilfredse kunder er.

Tekniq installationsbranchen

Cookie politik