el-rådgivning

Kompetent el-rådgivning

El-rådgivning

Kompetent el-rådgivning

God el-rådgivning giver dig først af alt et indtryk af, hvilke muligheder du har inden for el-installationer med videre. Og så giver den kompetente el-rådgivning dig, ikke mindst, et udgangspunkt for at tage en kvalificeret beslutning om, hvilken løsninger der bedst dækker dine behov. Vi hjælper dig hele vejen igennem processen – vi oplever nemlig først, at vi har gjort vores arbejde godt, når vi ved, at du har fået den løsning, der er rigtig for dig.


Vi gør el-rådgivning forståeligt

Vi rådgiver dig i øjenhøjde. Har du brug for kompetent el-rådgivning, hvor vi ikke taler hen over hovedet på dig om stærkstrømsbekendtgørelsen og andre termer, du slet ikke har brug for at have kendskab til, er vi hos LUX-EL altså de rette at komme til. Vi ved, at du har større glæde af elektriske installationer, der fungerer optimalt, end du har af at få et langt foredrag om, hvordan og hvorledes det hele hænger sammen – med mindre det altså fanger din interesse. Dermed ikke sagt, at du ikke skal forstå, hvorfor en given løsning er god eller passende til dine behov og hvilke alternative løsningsmuligheder, der er. Tværtimod. Det er naturligvis vigtigt, at du er sat godt ind i tingene og bliver rustet til at træffe en kvalificeret beslutning på baggrund af vores rådgivning.


Vi er din uvildige rådgiver

LUX-EL kommer ind i billedet, når du står og har brug for el-rådgivning. I os møder du en uvildig rådgiver med høj faglig integritet og mange års erfarings fra el- og forsyningsbranchen, der kan rådgive og vejlede dig uanset størrelsen på dit projekt. Det kan være rigtig rart at vide lidt mere om, hvad det er, du køber, når du får en professionel elektriker ud for at løse en opgave. Derfor vægter vi rådgivningen højt og ser den som en helt naturlig del af vores service. Det er af yderste vigtighed, at du forstår løsningen, for det er dig, der i sidste ende gerne skulle blive glad for den.

Vi rådgiver på projekter i alle størrelser

Vi rådgiver om alt fra de små løsninger til de helt store løsninger. Hos LUX-EL finder du en bred vifte af gode løsninger, og vi tilpasser altid det endelige resultat, så det passer præcist til dine ønsker. Samtidigt tillader vi os at spørge ind til, hvorfor du vil i en bestemt retning. Det er både for at forstå din tankegang bag, men også for at kunne komme med den bedst mulige el-rådgivning, der vil komme dig til størst gavn. Vi hjælper dig med at holde overblikket, samtidig med at alle detaljer er velovervejede og passer til din løsning.


Nye løsninger eller optimering af dine eksisterende løsninger

El-rådgivning er både relevant for helt nye projekter, der kan gribes an på et hav af forskellige måder, og eksisterende projekter, der kan optimeres på den ene eller anden måde. En eksisterende installation kan for eksempel optimeres, så den bliver mere moderne, mere funktionel eller en mærkbart bedre løsning for elregningen. Ønsker du rådgivning indenfor energioptimering, kan du læse mere lige her.


El-rådgivning


Kontakt LUX-EL på 2212 8362 for at få kompetent rådgivning om dine elinstallationer. LUX-EL har til huse i Hørning, men kører i hele landet – vi ser frem til at høre fra dig.

Tekniq installationsbranchen

Cookie politik