El-installation

Ingen bygning uden elinstallationer. I sidste ende er det din opgave, der er afgørende for løsningen, hvad enten den er stor eller lille.

Har du brug for at få gennemgået dine nuværende installationer eller har du en opgave, som kræver en veluddannet, kompetent elektriker? Hos LUX-EL får du altid kvalificeret rådgivning og dygtigt udført håndværk, som holder i mange år.

 

Hvad kan du få?

LUX-EL arbejder med alle former for bygningsinstallationer, hvad enten du er i gang med et nybyggeri, en til- eller ombygning af eksisterende bygninger eller måske en renovering af en ældre ejendom. El-arbejdet er et af de områder, som kræver en fagligt kompetent, uddannet elektriker for at få blåstemplingen fra myndighederne. Så få LUX-EL til at hjælpe dig med at få styr på elektriciteten i din bygning.

Har du brug for assistance i forbindelse med fejlfinding eller søgning, kan du trygt kontakte LUX-EL. Jeg sørger for at finde frem til fejlene og rette dem, efter aftale med dig naturligvis.

LUX-EL tilbyder døgnservice til alle kunder, så du altid kan få hjælp, hvis uheldet er ude.

 

Hvem arbejder LUX-EL sammen med?

Alt efter opgaven samarbejder jeg med enten bygherre, rådgivere, arkitekter eller andre håndværkere. Uanset opgaven, får du altid reel og seriøs rådgivning i forbindelse med løsningen af dine elinstallationer, så du får det, du har behov for.

Jeg har god erfaring med at samarbejde med både arkitekter og rådgivere omkring specifikke løsninger, samt løse opgaver for andre håndværkere eller bygherrer, uanset størrelsen på opgaven.

Kontakt mig på 2212 8362 og fortæl mig, hvad jeg kan gøre for dig. Jeg kører fra Hørning, hvor jeg har mit værksted, og ud til dig.

Se referencer Kontakt mig i dag