Om os

Profil

Hos LUX-EL er der fokus på dig og dine behov. Du får kompetent og fagligt kvalificeret sparring og rådgivning omkring dine elektriske løsninger. Sammen finder vi den løsning, som matcher dine behov og krav.

Jeg hjælper mine kunder med at skabe de helt rigtige elinstallationer, kommer med kvalificeret el-rådgivning og kan også hjælpe dig med projektering i forbindelse med f.eks. nybyggeri eller ombygninger mv. Jeg har mit udgangspunkt i Hørning, men kører gerne ud til uforpligtende møder og spændende opgaver.

LUX-EL – helhed i detaljen.

 

Pålidelig samarbejdspartner

Jeg tror på, at det bedste resultat kræver et godt samarbejde. Derfor fokuserer jeg på at løse mine kunders udfordringer ved at forholde mig til hele opgaven. Der er ingen opgave for stor eller lille til mig. Det vigtigste er, at vi kan løse den sammen, så du er sikker på at få det, du reelt har brug for.

Nogle gange vil jeg udfordre dig, hvis jeg mener, at du har brug for noget andet – det sker alt sammen ud fra en tankegang om, at du skal være tilfreds med det endelige resultat. For det er dig, der skal leve med det de næste mange år.

 

Privat eller virksomhed

Uanset om du kontakter mig som privatperson eller på vegne af en virksomhed har jeg altid samme fokus: Den personlige relation. Det er vigtigt for mig, at du ved, at det altid er den samme, der tager telefonen og kommer ud, hver gang. Det betyder, at jeg kender dig og din løsning indgående og dermed kan komme med endnu bedre rådgivning i forbindelse med nye tiltag. I sidste ende ønsker jeg nemlig, at vores samarbejde bliver langvarigt og det kræver en god relation.

LUX-EL ligger i Hørning, men jeg kommer gerne ud til dig, om jeg så skal køre mod nord, syd, øst eller vest.

Lad os mødes til en uforpligtende snak om dine el-behov. Kontakt mig allerede i dag på 2212 8362 eller klik her.

Holdet bag LUX-EL

Chris Jacek Rasmussen

Adm. direktør

Thomas Bang Haaning

Elektriker

Kommer...

Elektriker