El-rådgivning

Det kan være rigtig rart at vide lidt mere om, hvad det er du køber, når du får en professionel elektriker ud for at løse en opgave. Jeg ser det som en naturlig del af min service, at jeg rådgiver dig omkring forskellige løsninger samt de fordele eller ulemper, som følger med. Derfor vægter jeg rådgivningen højt. Det skal være sådan, at du forstår løsningen, for det er dig, der skal leve med den – og helst være meget glad for den.

 

Få det optimale ud af løsningen

Derfor skal du have det optimale ud af din løsning. Det får du bedst, hvis du er sat godt ind i tingene og har truffet en kvalificeret beslutning på baggrund af kompetent el-rådgivning. Det er her LUX-EL kommer ind i billedet.

Jeg rådgiver om alt fra de helt store til de små løsninger. Hos LUX-EL finder du en bred vifte af gode løsninger, og jeg tilpasser altid det endelige resultat, så det passer præcis til dine ønsker. Samtidig tillader jeg mig at spørge ind til, hvorfor du vil i en bestemt retning. Det er både for at forstå din tankegang bag, men også for at kunne komme med den bedst mulige rådgivning. Alt sammen for at optimere el rådgivningen på bedst mulig vis.

Jeg hjælper dig med at holde fast i overblikket, samtidig med at alle detaljer er velovervejede og passer til din løsning. LUX-EL – helhed i detaljen.

 

Energioptimering

I dag findes der mange forskellige belysningsformer. Når du er i gang med at bygge nyt, bygge om eller renovere, skal du også bruge lidt tid på at vælge den helt rigtige belysningsform. Når du er i gang, kan du lige så godt vælge at konvertere til de nye og mere bæredygtige materialer, som giver et godt lys og samtidig er venlige ved din pengepung.

Interesseret i at vide mere om energioptimering? Så klik her.

Kontakt LUX-EL på 2212 8362 eller klik lige her og få kompetent rådgivning om dine elinstallationer. LUX-EL har til huse i Hørning, men kører i hele landet.

Se referencer Kontakt mig i dag