El-projektering

Når der skal projekteres el er det i sidste ende dine behov og krav til løsningen, som kommer til at definere opgaven. Jeg kommer med gode råd og sparring, så du ender med det helt rigtige. På den måde bliver du langt mere tilfreds på den lange bane.

LUX-EL udfører el-projektering i Aarhus, Hørning og Skanderborg!

Hvad kan det indebære?

Uanset om du har brug for at få klarlagt det fremtidige forbrug i forbindelse med en ny el-løsning eller har brug for at få lavet styklister til et større entreprisetilbud, så er LUX-EL den rigtige at kontakte.

Skal du i gang med at renovere, bygge eller ombygge kontorfaciliteter eller lagerplads, får du brug for indsigt i både forbrug og hvilke løsninger, du skal bruge. I den forbindelse tager LUX-EL sig af el-projekteringen, dvs. analyse af behov og angivelse af produkter, som skal bruges til formålet. Desuden kan du vælge, at jeg håndterer hele processen fra start til slut, på den måde har du kun en enkelt, kompetent elektriker at forholde dig til. Der kender både det foregående arbejde og det endelige formål med arbejdet.

 

Indendørs og udendørs

Uanset om du er inde eller ude, har du brug for en solid el-løsning, som matcher dine behov. Du kan trygt kontakte LUX-EL for mere information i forbindelse med elektrikeropgaverne, om det så er indendørs eller udendørs. Jeg sørger for, at du får det, du har brug for og bliver glad for.

Du kan se eksempler på nogle af de opgaver, jeg allerede har løst for meget tilfredse kunder lige her I dag har jeg mange af mine kunder i Hørning og omegn, så jeg er en meget lokal elektriker, men bilen kan sagtens startes op og køre ud til dig, om du så bor tæt på Hørning eller længere væk.

Kontakt mig allerede i dag på 2212 8362, så finder vi den rigtige løsning sammen.

Se referencer Kontakt mig i dag